HELAAS kunnen wij u geen geluidsfragmenten aanbieden via de website....

Diverse  sites die muziek gebruiken op hun website werden verrast met een  schrijven van BUMA STEMRA. Ook sites die expliciet rechtenvrije muziek  aanbieden. Wij als Ekkelboom Music hebben deze fragmenten zelf gespeeld  en gezongen, deze zijn dus niet van de originele artiest!

Deze  fragmenten zijn zowel eigen nummers geschreven als covers van andere  artiesten! De fragmenten die wij u aanboden om te beluisteren zijn geen  hele liedjes maar slechts fragmenten om u een indruk te geven van onze  kwaliteiten en sound en worden omdat wij onze muziek bij BUMA STEMRA  hebben laten registreren, desondanks voor het plaatsen van onze muziek  onevenredig aangeslagen. BUMA STEMRA zou de belangenbehartiger van  componisten en tekstdichters zijn maar helaas is dit maar ten dele waar.  Ook wij willen net als onze collega-muzikanten dit met BUMA STEMRA  aangaan.

Tot die tijd zult u onze muziekfragmenten die u wilt  beluisteren per email moeten aanvragen en zullen wij er op toezien dat u  deze ontvangt. Neemt u gerust contact met ons op via het invulformulier  of stuurt u ons gewoon een mailtje, bellen kan natuurlijk ook. Onze  gegevens staan onder de kop: "contactgegevens".

Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. Wij hopen dat dit van tijdelijke aard is.

Voor een kleine impressie, kunt u de volgende link aanklikken.

Deze video is niet door ons zelf op Youtube geplaatst maar wij willen u er wel op wijzen...

Agenda

Dansavond

"de Waarbeek"

Beste dansliefhebber en bezoeker van de dansavond bij de Waarbeek. Na de vorige dansavond (juni) een dubbele reservering te hebben gehad van de zaal, heeft de uitbater van de Waarbeek besloten om alle dansavonden te annuleren. Op dit moment ben ik in gesprek met enkele zaalhouders om te kijken of er na de zomervakantie een vervolg elders mogelijk is. Indien dit aan de orde is of dat er nieuwe ontwikkelingen zijn verneemt u zo spoedig mogelijk van mij.

Ik dank u allen voor uw komst en de gezelligheid de afgelopen jaren.

Vanaf september wordt gestart met 1x per maand bij "Het Wapen van Beckum" te Beckum.

Met muzikale groet,

Gert Ekkelboom