Door een uitgebreid netwerk aan contacten kan een gehele CD-productie worden gerealiseerd. Van opname tot en met mastering, van artwork tot en met het persen of branden.. Ook de afdracht aan BUMA/STEMRA kunnen wij voor u verzorgen. Kortom, het hele traject. CD-producties kunnen oplopen van enkele professioneel gebrande exemplaren (met bedrukking), van 1 t/m 200 exemplaren, tot en met compleet geperste producties vanaf enkele honderden t/m .........................

Ekkelboom Music maakt ook orkestbanden in elke vorm of toonsoort. Alle tapes worden, in overleg, exclusief of non-exclusief voor u gemaakt. Er wordt extra aandacht besteed aan toonsoort , zodat de band helemaal bij jou past! Geen kant en klare hap, maar een product waar veel aandacht aan gegeven wordt. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een bestaand nummer te laten maken, maar net in een ander jasje gestoken, dit geheel in overleg. Ook is het mogelijk om medleys samen te stellen van de nummers die jij te gek vindt.

Eventueel met aankondiging en allerlei overgangen, zodat je een compleet showblok krijgt. Alles goed gearrangeerd en ingespeeld door de beste studio-musici! Zo kun je je altijd onderscheiden van de rest doordat jouw tape altijd anders en opvallend klinkt. Tevens is het mogelijk om buiten de standaard midi-banden echte akoustische instrumenten als trompet, saxofoon, trombone, accordeon en gitaren te gebruiken. Ook beschikken wij over een scala van achtergrond zangers en zangeressen.

Audio en midi kunnen wij opnemen in onze studio te Haaksbergen.

Agenda

Dansavond

"de Waarbeek"

Beste dansliefhebber en bezoeker van de dansavond bij de Waarbeek. Na de vorige dansavond (juni) een dubbele reservering te hebben gehad van de zaal, heeft de uitbater van de Waarbeek besloten om alle dansavonden te annuleren. Op dit moment ben ik in gesprek met enkele zaalhouders om te kijken of er na de zomervakantie een vervolg elders mogelijk is. Indien dit aan de orde is of dat er nieuwe ontwikkelingen zijn verneemt u zo spoedig mogelijk van mij.

Ik dank u allen voor uw komst en de gezelligheid de afgelopen jaren.

Vanaf september wordt gestart met 1x per maand bij "Het Wapen van Beckum" te Beckum.

Met muzikale groet,

Gert Ekkelboom