Zoals het spreekwoord zegt: de appel valt niet ver van de boom, is  het in dit geval: De ekkel valt niet ver van de boom! Gert Ekkelboom  Jr., beroepsmuzikant, geboren op 20 februari 1967, is opgegroeid in een  gezin waar de muziek centraal in de opvoeding stond.

Gert Ekkelboom Sr. was beroepsmuzikant die samen met z'n broer Jaap in het bekende Enschedese dansorkest "Sang und Klang" speelde. Helaas is Gert Sr. op 20 augustus 2004 op 75 jarige leeftijd overleden. Gert  Ekkelboom Sr. en Jaap Ekkelboom hebben diverse nummers geschreven,  waarvan enkele met goud werden bekroond, o.a. "De Karavaan" en de legendarische Carnavalskraker, "Moar wie holt van mekaar".

Na te zijn begonnen met Trompet spelen bij de harmonie Wilhelmina te  Glanerbrug en jarenlang bij Pa en (oom) Jaap in hun professionele opnamestudio te hebben rond gezworven, moest Gert in militaire dienst waar hij hele dagen trompet speelde in het Artillerie Trompetterkorps. Na zijn diensttijd in diverse blaaskapellen te hebben gespeeld kwam Gert bij het Dans- en Amusementsorkest "Blue Sky" waarin hij tot april 2000 in speelde!

Het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo werd in 1994 gestart met  een eigen opname-studio "Ekkelboom Music". In 1995 werd gestart met de "Gert Ekkelboom One Man Band" en het duo "Gert & Ine".

Met de optredens van "Blue Sky", de "One Man Band", en het "Duo Gert & Ine" werd veel ervaring opgedaan. Deze ervaring, gecombineerd met  het gebruik van professionele instrumenten en geluidsapparatuur en de nodige ervaring met Sequenzer en Computer, staan garant voor een goed  stuk muziek op uw feest voor u en uw gasten.

U kunt Gert Ekkelboom boeken op uw avondfeest als One Man Band  (keyboard's, trompet, sax en zang) of als Duo (dit in samenhang met een tweede artiest en het is ook mogelijk om met meerdere artiesten op te treden. Ook wel gezegd als "U vraagt wij draaien".

Ekkelboom Music is dus inzetbaar als "Onemanband" op kleine feestjes  van enkele tientallen gasten, oplopend van Duo tot Trio op feesten tot  ca. 400 gasten!

Het repertoire wordt afgestemd op uw gasten, variërend van schlagers,  walzen, tango en veleta voor uw oudere gasten, tot muziek van K3 en Kabouter Plop voor de allerkleinsten en uiteraard het hedendaagse repertoire en alles wat hier tussenin zit, dus  kortom, voor elke generatie wat wils!

Wij verzorgen van achtergondmuziek op uw receptie tot een knallend feest met fijne dansmuziek op ieder gewenst geluidsniveau.

Agenda

Dansavond

"de Waarbeek"

Beste dansliefhebber en bezoeker van de dansavond bij de Waarbeek. Na de vorige dansavond (juni) een dubbele reservering te hebben gehad van de zaal, heeft de uitbater van de Waarbeek besloten om alle dansavonden te annuleren. Op dit moment ben ik in gesprek met enkele zaalhouders om te kijken of er na de zomervakantie een vervolg elders mogelijk is. Indien dit aan de orde is of dat er nieuwe ontwikkelingen zijn verneemt u zo spoedig mogelijk van mij.

Ik dank u allen voor uw komst en de gezelligheid de afgelopen jaren.

Vanaf september wordt gestart met 1x per maand bij "Het Wapen van Beckum" te Beckum.

Met muzikale groet,

Gert Ekkelboom